Onze diensten

Voor bedrijven

Ontdek hoe de juiste vloer bijdraagt aan een positieve uitstraling van uw werkplek! Of het nu gaat om kantoren, scholen of overheidsgebouwen, een goed gekozen vloer is essentieel voor een aantrekkelijke eerste indruk. Laat uw werkplek stralen met een vloer die perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf. Ontdek de positieve impact van een goed gekozen vloer met ons assortiment voor elke zakelijke omgeving.

Wat kunt u van ons verwachten?

R

Hoge kwaliteit producten

R

Groot assortiment

R

Flexibele instelling

R

scherpe prijzen

R

deskundig advies

Wij bieden hoogwaardige producten met een ruime keuze, zodat u altijd vindt wat het beste bij uw bedrijf past. Onze flexibele aanpak maakt het eenvoudig om aan uw wensen te voldoen, en dit alles tegen scherpe prijzen. Bij J&R Stofferingen ontvangt u ook vakkundig advies, waardoor u met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken voor uw bedrijf. Ervaar de kwaliteit en veelzijdigheid van onze vloerenservice.

Ons werk

Wij zijn gespecialiseerd in grote projecten bij bekende bedrijven. Denk hierbij aan Jack’s Casino of een Van der Valk Hotel. Zie hier wat voorbeelden van ons laatste werk.

Van Der Valk Hoogkerk

In opdracht van Emra Flooring

Van Der Valk Leusden

In opdracht van Emra Flooring

Van Der Valk Breukelen

In opdracht van Emra Flooring

Zoals u ziet bieden wij het hele pakket en denken met u mee hoe het bij u het beste kan, gezien elk bedrijf zijn eigen wensen heeft. Of u nu overdag, ’s avonds of ’s nachts u nieuwe vloer erin wilt hebben, met onderling overleg zullen wij er zeker uit kunnen komen.