Over ons

Welkom bij J&R Stofferingen.
Bij ons hoeft kwaliteit niet duur te zijn.

Wie zijn wij?

Of het nu gaat om producten of het werk dat we leveren, bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Met jarenlange ervaring in de woning- en projectinrichting, bedienen wij zowel particulieren als bedrijven.

Sinds 1996 staat J&R Stofferingen bekend in de wereld van woning- en projectinrichting. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit zonder de prijs uit het oog te verliezen, wat resulteert in vakkundige stoffering tegen een scherpe prijs. Dit maakt ons uniek en daar zijn we trots op.

Naast onze diensten voor particulieren en bedrijven werken wij ook op freelance basis voor grote projectinrichters of woninginrichters. Wij bieden een compleet pakket waarbij u de materiaalkeuze maakt en wij het vakkundig leggen. Met een uitgebreide collectie stalen kunt u eenvoudig kiezen uit verschillende materialen, en dit alles tegen betaalbare prijzen die passen bij ieder budget.

Ons assortiment omvat onder andere pvc, tapijt, vinyl, laminaat, matten en het egaliseren van vloeren. Al deze producten integreren wij naadloos in uw woning- of projectinrichting.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u ook uw vloer professioneel laten leggen door onze vakmannen?